Over ons

Stichting verkeersregelaars Goirle bestaat sinds maart 2011 en is ontstaan uit de poule van verkeersregelaars van de Stichting Vierdaagse Goirle. De vraag voor verkeersregelaars was dermate groot, dat voor verzelfstandiging is gekozen. Dat maakte het ook mogelijk om andere evenementen te ondersteunen.

Binnen onze stichting is een poule van ongeveer 45 verkeersregelaars actief. Samen met deze vrijwilligers gaan we regelmatig op pad om als verkeersregelaar 'op te treden' bij tal van evenementen in de regio Tilburg.

Vrijwilligers

Onze verkeersregelaars zijn enthousiaste mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Uiteraard zijn ze ook voorzien van de juiste hulpmiddelen en eigen portofoons. Ongeveer vier keer per jaar organiseren we een bijeenkomst om met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen, een cursus te volgen en gezellig samen te zijn.

Bevoegdheden

Uiteraard zetten wij alleen bevoegde (evenementen)verkeersregelaars in. Allemaal voldoen ze aan de eisen die de overheid en Stichting Verkeersregelaars Nederland stelt.

Meedoen als verkeersregelaar?

Lijkt het je leuk om ook diverse lokale evenementen te ondersteunen als verkeersregelaar? Dat kan! Geef je gerust op via het contactformulier, dan nodigen we je snel uit voor een kenningsmakingsgesprek. Of kom eens kijken bij één van onze inzetten om een indruk te krijgen.